fbpx

Ingatlanok Összehasonlítása

Szép ház közel mindenhez, Füreden

Balatonfüred, Jókai Mór u. 9., 8230 Magyarország
179.900.000 Ft

Leírás

Eladó 4 szobás lakóház + Vendégház, szépen gondozott kerttel, pár perc sétára a Tagore sétánytól, közel az óvodákhoz, iskolákhoz, boltokhoz, Balatonfüred központjában.

Hát, ha valami közel van mindahhoz, ami miatt Balatonfüredre érdemes és kell jönni, ami miatt olyan vonzó a turisták számára ez a város a szezonban, sőt már egyre inkább a szezonon kívül is, akkor ez a ház mindahhoz közel van. Közel van, hiszen tényleg csak pár perc ide minden, 9 perc séta a Tagore sétány, Anna Grand hotel, az ikonikus Karolina kávéház, Flamingó Wellness és Konferencia, Hotel Füred Spa & Conference, a Balatonfüredi hajóállomás, a Kisfaludy strand, szóval mindaz, ami miatt annyira vonzó ez a város.
Ugyanakkor közel van a Posta, a Kiserdei Óvoda, az Eötvös Lóránd általános iskola, a Lóczy gimnázium, a SPAR szupermarket és a Vásárcsarnok, ami pedig az itt lakók, az itt élők számára fontos, közelségük az ő számukra ad kényelmes életvitelt.
Ez a ház tehát lakóinak nyújtja a Balaton, Balatonfüred varázslatos élete lehetőségét akár nyaralóként töltik itt napjaikat akár tartósan itt élnek.

Megközelítés

A város szívében vagyok, természetes tehát, hogy nem gond a közlekedés, aszfaltozott és karban tartott utak, utcák mindenfelé.

Környék

A 71-es úttól felfelé vagyok. Ez jó. Ide már nem ér fel a lüktető, forró nyarak forgatagának nyüzsgése, néha a távolból talán felhallatszik a Nagy-színpad zenéje.

Telek

A telek kicsit több, mint 1000 m2, szépen körbe kerítve, az utcáról nem is ez már kellemes életteret ad egy akár nagyobb létszámú család számára is. Egyik felében épült meg a ház, a fedett gépkocsi beálló és a vendégház, a másik felében pedig szépen parkosított kert, bokrokkal, fákkal, kis liget padokkal, kerti sütő és gyermek játszótér lett kialakítva. Különleges hangulata van, hiszen bár karnyújtásra vagyok a parttól, a város szívében, mégis itt mintha a külső világ zajai lecsendesednének, ahogy beléptem, mintha mindazt kint hagytam volna. Szép itt, jó itt lenni.

Közművek

Víz, gáz, villany, csatorna természetesen bevezetve.

Ház

A ház 2012-ben épült, a korábban itt állt ház helyén, annak alapjait csak bizonyos helyeken felhasználva. Stílusa jól illik ide a kertbe, jól illik ide Balatonfüredre. Az itt lakók számára az élettér egy szinten lett kialakítva, nem kell lépcsőzni. Ennek előnyeit azok tudják igazán értékelni, akiknek már valaha volt gondjuk az emeltre felmenéssel. A 3 hálószoba a családtagok számára lehetővé teszi, hogy amikor arra szükségük van, félre tudjanak vonulni, de miután az életük egy szinten zajlik, ez mégis kicsit jobban összetartja a családot.

A ház belső mennyezeti gerendái, az ide gyártatott fa ajtók és ablakok, a belső építészeti elemek, a berendezés, a bútorok, dísztárgyak egységes képpé összeállva egy különlegesen stílusos életteret alkotnak meg, elhozva a régmúlt idők balatoni villáinak hangulatát a 21. századba.

A biztonságról riasztó rendszer, automata kapu és videó kaputelefon, a kényelemről és luxusról pedig a kerti automata öntöző rendszer, kerti kandalló, kerti zuhany, kerti sütő és gyerekjátszótér gondoskodik.

Ha rokonok vagy vendégek érkeznek, a saját konyhával és fürdőszobával berendezett vendégházban elhelyezhetők, akár hosszabb távra is, nem zavarva az itt élők életét.

Miért érdemes megvásárolnia?

1. Lakóháznak
Ez a ház lakóház, annak épült, minden, amire tartós itt-lakása esetén szüksége van, itt adott. Ha fontolgatja, hogy életmódot vált, ha már elege van a nagyváros nyűgjeiből, elege van a reggeli és esti dugókból, elege van a rossz levegőből, elege van a tömegből a túlzsúfoltságból, akkor ez egy remek lehetőség a változtatásra. Ha kisgyerekei vannak, pár perc sétára vannak az óvodák, iskolák, pár perc a bevásárlás. Itt jó a levegő, nincsenek dugók és nincs stressz.

2. Nyaralónak
Hétvégéket, hosszú hétvégéket is itt tudja tölteni, az autópályáról viszonylag gyorsan ideérhet. A nyári hónapokat pedig, ahogy szabad ideje engedi, családjával itt töltheti. A 3 hálószoba lehetővé teszi népesebb családja elhelyezését is.
Ha vágyik a Balaton közelségére, de ugyanakkor szeretne egy saját világban a part sokadalmától, nyüzsgésétől eltávolodni, akkor mindezt itt megtalálja.

3. Luxus vendégháznak
A szezonban, de talán még a szezonon kívül is sokak számára keresettek az ilyen típusú ingatlanok. A rendkívüli mértékben megnövekedett belföldi turizmus által generált igények kielégítésével ez a ház jelentős bevételhez juttathatja.

Kedves potenciális Vevő! Ha bármelyik Ön lehetősége, Ne habozzon, hívjon!

További Balatonfüredi ingatlanaink megtekintéséhez kattintson ide!

kód: hakomi

 • Város: Balatonfüred
 • Megye: Veszprém megye
 • Irányítószám: 8230
 • Ország: Magyarország

Részletek

Frissítve november 13, 2020 - 1:14 du.

 • Ingatlan kód: hakomi
 • Ár: 179.900.000 Ft
 • Lakóterület: 143 m²
 • Telek terület: 1085 m²
 • Szoba: 5
 • Fürdőszoba: 2
 • Építés/Felújítás Éve: 2016
 • Ingatlan Típus: Családi ház, Társasház, Sorház
 • Ingatlan Státusz: Eladó

Szintenkénti leírás és alaprajz (ha kaptunk)

Földszint

 • Lakóterület: 113
 • Szoba: 4
 • Fürdőszoba: 1
Floor Plan

Előtér, Közlekedő, Nappali, 3 hálószoba, Fürdőszoba, WC, Konyha, Terasz

Vendégház

 • Lakóterület: 30
 • Szoba: 1
 • Fürdőszoba: 1
Floor Plan

Szoba+konyha, fürdőszoba, terasz

Megtekintési Időpont Kérése

Az Ön Adatai

Nincs Értékelés ( 0 ennyiből 5 )