Ingatlanok Összehasonlítása

Nyaraló/lakás 1 percre a Strandtól, Bogláron

Balatonboglár, Bólya köz 3, 8630 Magyarország
24.900.000 Ft

Leírás

Eladó Nyaraló / Lakás 1 Perc sétára a Strandtól, Bogláron

Megközelítés

Szerencsések a déli-parti nyaraló/lakás tulajdonosok, az M7-es autópályán a déli-parti települések gyorsan és kényelmesen elérhetők. Ezt most saját tapasztalatból is megerősíthetem, Balatonfüredről indulva több időt vett igénybe az autópályára feljutás, mint onnét ide érni Balatonboglárra. Megérkezem Balatonboglár, Bólya köz 3.

Környék

Ez a környék abszolút a Balatonról szól, a nyaralásról, strandolásról, úszásról, pihenésről, horgászásról, evezésről, vitorlázásról, mindazokról az örömökről, élményekről, amit a Balaton a szezonban ad az ide látogatóknak vagy akár az itt élőknek. A környék tele van apartmanokkal, panziókkal, vendégházakkal, éttermekkel, vendéglőkel. És természetesen strandokkal. Mi kellhet még a tökéletes nyaraláshoz?

Udvar

Az épület – 3 szintes társasház – egy kb. 3800 m2-es telken helyezkedik el, a telek úgy 1/3-át foglalja el, a többi rész szépen parkosított, füvesített terület. Az itt lakóknak, ha úgy tetszik, ki sem kell sétálniuk a tóhoz, itt is kiválóan érezhetik magukat a szép kertben, bográcsozhatnak, grillezhetnek a kerti felszereléssel, és természetesen lubickolhatnak a medencében, a háznak ugyanis saját kültéri medencéje van, az itt nyaralók korlátlanul igénybe vehetik.

Közművek

Természetesen minden közmű, közvilágítás és szemét elszállítás adott.

Lakás

A lakás az társasház 3. emeletén található. Önálló lakóegységként lakás besorolása van, hiszen lakásként is használható, télen-nyáron. Víz, villany és gáz saját mérőórával felszerelve, így a lakás rezsi költsége a fogyasztással arányos. A fűtésről és meleg vízről a saját gázkazán gondoskodik.  Az előtér, konyha és szoba egy légtérben van, így a lakás kis mérete ellenére is jól élhető.

Miért érdemes megvásárolnia?

1. Lakásnak
Ha Ön egyedülálló vagy idősebb és párjával szeretne élni itt, vagy alkotó művész és szeretne elvonulni, kiváló a hely. Amikor pedig kedve tartja, élvezheti a Balaton kínálta örömöket.

2. Nyaralónak
Hétvégéket, hosszú hétvégéket is itt tudja tölteni, az autópályáról gyorsan ide érhet. A nyári hónapokat pedig, ahogy szabad ideje engedi, – 3 esetleg 4 tagú családjával – itt töltheti.

3. Kiadó apartmannak
Ha üzleti célokból szeretne vásárolni, a lakás – elhelyezkedésének köszönhetően – nagyszerű lehetőség apartmanként üzemeltetés. Egyre növekvő a külföldi, de a magyar igény is a Balaton parti nyaralási lehetőségre.

Kedves potenciális Vevő! Ha bármelyik Ön lehetősége, Ne habozzon, hívjon!

Kód: nya1bog

 

Balatonboglár turisztikai értékei: 

Az átutazó legelőször a Gömbkilátót pillantja meg Várdombon. A domb egész évben nyugalmas és közkedvelt kirándulóhely. A kilátó esti kivilágítása a távolabbi veszprémi partokról is látható. A Várdombon a nyolcvanas években számtalan nyári rendezvény vonzott nagyobb tömegeket, rendelkezett szabadtéri színpaddal, impozáns pergolával. A domb tövében található a Hétház utca, amely a város legelső villanegyede volt. A város főutcáján – a Dózsa György út mentén – a posta klasszicista épületét láthatja az átutazó. A régi üzletsorok helyén az utóbbi években elegáns üzleti negyed épült. Fonyód felé haladva balra még fellelhetők Balatonboglár régi fényét felidéző polgári villák. Az új bevásárló központtal szemben a többször átépített vasútállomás épülete tűnik fel. A Balatonbogláron tartósan időző üdülő és kiránduló vendég számára a város sokszínű arcát mutatja.

Több évtizede nyaranta tömegeket vonz Balatonboglárra az is, hogy itt van a Balaton-átúszás végpontja.

Forrás: Wikipédia

 

 • Utca: Bólya köz 3
 • Város: Balatonboglár
 • Megye: Somogy megye
 • Irányítószám: 8630
 • Ország: Magyarország

Részletek

Frissítve május 1, 2020 - 6:42 du.

 • Ingatlan kód: nya1bog
 • Ár: 24.900.000 Ft
 • Lakóterület: 38 m²
 • Szoba: 1
 • Fürdőszoba: 1
 • Építés/Felújítás Éve: 2003
 • Ingatlan Típus: Lakás
 • Ingatlan Státusz: Eladó

Megtekintési Időpont Kérése

Az Ön Adatai

Nincs Értékelés ( 0 ennyiből 5 )