fbpx

Ingatlanok Összehasonlítása

1 db új építésű vízparti lakás Alsóörsön

Alsóörs, 8226 Magyarország
64.990.000 Ft

Leírás

Eladó 1 db – “C1” – új építésű a Balatonra szép panorámás vízparti lakás,

saját medencével, saját stéggel Alsóörsön

A víz minden földi élet elengedhetetlen eleme. Minden élőlény ösztönösen, mi emberek pedig tudatosan igyekszünk a víz közelében élni. Így van ez évezredek óta. Tudjuk, víz nélkül nem létezhetünk. 
Számunkra, emberek számára azonban a víz sokkal többet jelent, mint testünknek éltető elemet. A csörgedező patak, a hömpölygő folyó, a lágyan hullámzó tó, a morajló tenger hatással van ránk még akkor is, ha nem a szomjunkat akarjuk oltani.
Jótékony hatás ez, ami nem a testünknek, hanem a lelkünknek az éltető eleme.
Szerencsés embernek tartom magam. Életem minden szakaszában a víz közelében élhettem. A Duna partján nőttem fel, itt ébredhettem rá a természet szépségére, ismerhettem meg a part majd a folyó élővilágát, horgászhattam, csónakázhattam. Máig felejthetetlen élmények. Budapesti életemben is 2 perc alatt a Duna partján lehettem, szinte a város közepén mégis a természetben, és újra meg újra megcsodálhattam a város és a természet e szépséges találkozását.
Ma a Balaton partján élek. Itt minden nap egy megújulás. Legyen bármilyen nehéz, kimerítő, zsúfolt a napom, tudom, hogy ha korán reggel úszom egyet vagy este lemegyek a partra, a Balaton, a víz megnyugvást, lelkemnek éltető erőt ad.

Szerencsés ember vagyok, hálás vagyok érte.

Eladó Alsóörsön 1 db magas színvonalú, természetközeli, Balatoni panorámás, modern stílusú, új építésű lakás, mely megteremtheti Önnek is a biztonságos, nyugodt környezetet, akár csak a nyaralása idejére, de ha tartósan itt szeretne élni akkor is. A lakásokat a változatosság, a praktikusság, a magas használati érték, a fenntarthatóság és az értéktartás jellemzi.

A lakások alapterületei 48 m2 – 77 m2-ig változnak, bizonyára ezek között Ön is megtalálja a legalkalmasabbat. A lakások elrendezése: hálószoba, egy légtérben lévő konyha- nappali-étkező, közlekedőből, előtérből nyíló fürdőszoba. Tájolásuk kedvező, Balaton felé forduló, a külön bejáratú szobák pedig lehetővé teszik a magánszféra megőrzését. Ennek megfelelően lettek kialakítva a teraszok, ügyelve arra, hogy ne legyen a lakások között intimitást zavaró átlátás. A lakások alaprajzait, a helyiségek méretét, elrendezését és a vételárat megtekintheti a fotó galériában!

Nagy terasz – minden lakáshoz tartozik terasz vagy erkély – és üvegfelület biztosítja, hogy mindig láthassa a Balatoni panorámát. A földszinti lakások közvetlen kertkapcsolattal rendelkeznek. A tetőszinten 4 db panorámás penthouse lakás található.

Az épületek mellett 30 db félig fedett gépkocsibeálló készül, itt biztonságosan parkolhatja gépkocsiját. Vételára 3 millió Ft.

Ha nincs kedve kimenni a Balatonhoz – pár perc séta csak – , akkor a lakásokhoz tartozó közös medencében hűsölhet, ha pedig a tóban szeretne megmártózni vagy horgászni, kisétálhat a lakásokhoz tartozó saját stéghez.

Extrák:

SMART HOME rendszer előkészítés: kiépítése esetén távolról is tudja felügyelni a lakást: a kamerán keresztül láthatja mi történik, ha esetleg égve felejt egy lámpát, le tudja kapcsolni, be tudja állítani a kívánt hőmérsékletet, az elektromos redőnyöket fel vagy le tudja ereszteni, amikor pedig a lakásban van akkor hang utasításokkal is – pl. Hey Google, vagy Alexa – tudja azokat kapcsolni.

Nagy üvegfelületű háromrétegű nyílászárók: a kiváló hatásfokú hőszigetelés kint tartja a nyári hőséget és a téli hideget, nem kell aggódnia a hűtés és fűtés számla miatt.

Klíma előkészítés: ha a lakásban szükségesnek érzi a légkondicionáló rendszer kiépítését, azt gyorsan és mindenféle “fúrás-faragás” nélkül elkészíttetheti.

• Felszerelt kaputelefon

Magas színvonalú, modern burkolatok és szaniterek: luxus életérzést biztosítanak majd.

Motoros redőny előkészítés minden nyílászárón: ha a lakásban szükségesnek érzi, a motoros redőnyök felszereltetésével ki tudja zárni a nyári nagy meleget és napsütést.

Színezett külső nyílászárók: az épület egységes és elegáns homlokzati megjelenését biztosítják.

Kertkapcsolat: amennyiben földszinti lakást választ, jelentős többlet lakóteret és további kényelmet  kap a saját, kizárólagos használatú, elkeríthető kis kertjében.

Alacsony üzemeltetési költségek: (várhatóan A energiaosztály) várhatóan nem jelentős havi fix költségekkel számolhat.

Parkosított kert: a bokrokkal, fákkal, gyeppel telepített kert szép lakókörnyezetet ad Ön és a gyermekei számára és kiváló a szabadtéri tevékenységekhez.

Medence: a gyermekei és az Ön számára is a nyári meleg napok bizonyosan legkedveltebb helye a 5×10 m-es fokozatosan mélyülő medence lesz.

Saját stég, 160 m2: amennyiben a horgászat, a víz, a Balaton, a balatoni sportok szerelmese, a nádason túl az öbölben kiépített saját stégjén igazi “paradicsomi” helyre lel.

Lakások:

—————————————————————————————————————————————————
1. lakás – Kulcsrakész ár: 64.990.000 Ft  —  Kertkapcsolat!
“A” épület: Eladva – “B” épület: Eladva – “C” épület: Szabad
—————————————————————————————————————————————————
2. lakás
“A” épület: Eladva  — “B” épület: Eladva  — “C” épület: Eladva

—————————————————————————————————————————————————
3. lakás
“A” épület: Eladva  — “B” épület: Eladva — “C” épület: Eladva

—————————————————————————————————————————————————
4. lakás
“A” épület: Eladva  — “B” épület: Eladva  — “C” épület: Eladva

—————————————————————————————————————————————————
5. lakás
“A” épület: Eladva — “B” épület: Eladva — “C” épület: Eladva

—————————————————————————————————————————————————
6. lakás
“A” épület: Eladva — “B” épület: Eladva — “C” épület: Eladva

—————————————————————————————————————————————————
7. lakás
“A” épület: Eladva — “B” épület: Eladva — “C” épület: Eladva

—————————————————————————————————————————————————
8. lakás
“A” épület: Eladva — “B” épület: Eladva — “C” épület: Eladva

—————————————————————————————————————————————————
9. lakás
“A” épület: Eladva — “B” épület: Eladva — “C” épület: Eladva

—————————————————————————————————————————————————
10. lakás
“A” épület: Eladva — “B” épület: Eladva — “C” épület: Eladva

—————————————————————————————————————————————————

Miért érdemes megvásárolnia?

1. Akik a Balatonon vásárolnak ingatlant, azoknak nagyom gyakori igényük, hogy az partközeli, sőt ha lehet közvetlen part menti ingatlan legyen. Érthető és jogos igény. Ez a lakás part menti! Ha kilép az ajtón pár lépéssel a parton van.

2. Másik nagyon gyakori igény az, hogy az ingatlan panorámás legyen, minden pillanatban lehessen érezni, tudni és látni, hogy a Balatonon van. Érthető és jogos igény. Itt már az első emeletről is gyönyörködhet a Balatonra nyíló szép panorámában.

3. Saját medencéje lesz, ahol kedvezőtlenebb időben is lehet hűsölnie, gyermekei biztonságban lubickolhatnak.

4. Saját stégje lesz, ahol zavartalanul napozhat, úszhat a tóban, ahova megérkezhet hajóján vagy csónakján és ha szenvedélye a horgászat, itt kiélheti azt.

5. Jó befektetés. Ha élethelyzete később úgy hozza, hogy meg kell válnia a lakástól bizonyosan pozitív eredménnyel fogja azt tudni megtenni.

Kedves Érdeklődő!  Ha Önnek is ezek az igényei, Jöjjön, ne habozzon! Itt megtalálja! Hívjon!

 

Figyelem:

További Alsóörs környéki ingatlanaink megtekintéséhez kattintson ide!

 • Város: Alsóörs
 • Megye: Veszpém Megye
 • Irányítószám: 8226
 • Ország: Magyarország

Részletek

Frissítve november 26, 2021 - 12:09 du.

 • Ingatlan kód: immo_cka
 • Ár: 64.990.000 Ft
 • Lakóterület: 48 m²
 • Telek terület: 3093 m²
 • Szoba: 2
 • Fürdőszoba: 1
 • Építés/Felújítás Éve: 2020
 • Ingatlan Típus: Lakás
 • Ingatlan Státusz: Eladó

Megtekintési Időpont Kérése

Az Ön Adatai

Nincs Értékelés ( 0 ennyiből 5 )