fbpx

Ingatlanok Összehasonlítása

Hétvégi ház Füred határában

Balatonfüred, Magyarország
78.000.000 Ft

Leírás

Szép panorámával a völgyre eladó 4 szobás hétvégi ház Balatonfüred határában

Talán nem tűnik nosztalgiázásnak, de ahogy állok itt, a Táncdalfesztivál jut az eszembe. Bizonyára sokan vannak még, akik szintén emlékeznek rá. 1966-os első megrendezése után még majd egy évtizedig a MTV kimagasló zenei rendezvénye volt, műsorai lázba hozták az országot. Egy generáció nőtt fel dalain, és a korszak legsikeresebb, legismertebb zenészei közül – mint pl. Katona Klári, a Hungária együttes, Koós János, Korda György, Aradszky László, Delhusa Gjon, a Neoton együttes, Szűcs Judith, Mary Zsuzsi, Soltész Rezső, Szulák Andrea, Máté Péter, Szécsi Pál, Cserháti Zsuzsa, Ihász Gábor, Vámosi János, Záray Márta, Sárosi Katalin – sokakat itt láthattunk, hallhattunk első alkalommal. Itt ismertem meg és hallottam először Aradszky Lászlót. Az ő egyik kiemelkedően sikeres dala szól most a fejemben, ahogy állok itt ennél a háznál, nézem az előttem elterülő völgyet, a tájat: “Nem csak a 20 éveseké a világ“. Igen, ez bizonyosan így van. Nem csak a 20 éveseké a világ. Igaz lehet ez sok mindenre, igaz lehet ez az eladó ingatlanokra is. Itt a Balaton partján a “partközeli” vagy a “panorámás” ingatlanoké “a világ”. És mégis, kellenek, van igény, van kereslet az ilyen ingatlanokra is, amelyek ugyan nem a part közelében vannak és nem is panorámásak a tóra, de mégis megvan a sajátos varázsuk. Kellenek ők is, hiszen “Nem csak a 20 éveseké a világ”.

Megközelítés

Szinte végig kifogástalan minőségű aszfaltozott úton jöttem, csak az utolsó talán 100 méter aszfalt burkolata nem készült még el. Az Önkormányzat erre a tavaszra ígérte az aszfaltozását, de sajnos a vírus járvány miatt még nem jutottak el idáig. Sebaj, jövőre bizonyosan elkészül.

Környék

Balatonfüred 4 völgye közül – Koloska-völgy, Kéki-völgy, Siske-völgy, Noszlopy-völgy, melyek az üdülő- és gyógyhelyekre olyannyira jellemző, különlegesen tiszta és hűs levegőt biztosítják Balatonfüred számára –  a Kéki-völgyben vagyok. A völgynek ezen a részén most járok először, meglepődve és elismeréssel tapasztalom az emberi kéz gondos munkáját, mellyel szemgyönyörködtető tájat alkotott, csodálom a gondosan és ízlésesen kialakított birtokokat, kerteket. Nagyszerű ez a hely, nagyszerű ez a táj, igen, “Nem csak a 20 éveseké a világ”.

Telek

Ez már egy igazi hétvégi házhoz illő méretű telek. 2339 m2, itt már sok mindre van lehetőség. Ezt már részben ki is használták, rengeteg gyümölcsfa lett ültetve. Amikor ezek termőre fordulnak lesz gyümölcse a bőven, de még a rokonainak is juthat. A telek lejtős a völgy irányába, felső részén meredekebben, az alsó részén kevésbé. Jó szabású, téglalap alakú, nagyjából déli tájolású.

Panoráma

Ahogy írtam, a itt a Balaton partján a “partközeli” vagy a “panorámás” ingatlanoké “a világ“. Ez a telek ugyan nem a part közelében van és nem is panorámás a tóra, de mégis megvan a sajátos varázsa. Gyönyörű a táj körös-körül, szívet lelket felemelő. És déli irányba nézve látható a Balaton is, igen, “Nem csak a 20 éveseké a világ”.

Közművek

Villany bevezetve, víz saját kútból. Hétvégi háznak elég is.

Ház

A ház 3 éve épült, még újnak mondható. Látszik is rajta, kívül-belül. Minden rendben van.

A földszinti nagy nappalival + étkezővel, konyhával és fürdőszobával, valamint az emeleti 3 hálószobával egy 5-6 tagú család vagy rokonság kényelmes elhelyezését biztosítja, a pincével, terasszal, kerttel kiegészítve pedig nagyszerű életteret ad a hétvégékre vagy akár az egész szezonra. Arról, hogy télen is vendéglátó és barátságos legyen, egy szép cserépkályha gondoskodik.

Miért érdemes megvásárolnia?

1. Nyaralónak
Hétvégéket, hosszú hétvégéket is itt tudja tölteni, az autópályáról viszonylag gyorsan ide érhet. A nyári hónapokat pedig, ahogy szabad ideje engedi, családjával itt töltheti. A 3 hálószoba lehetővé teszi népesebb családja elhelyezését is.
Ha vágyik a Balaton közelségére, de ugyanakkor szeretne egy saját világban a part sokadalmától, nyüzsgésétől eltávolodni, ha szeretne tágas tereket maga körül, ha szeretne szép természetet, kertet, bokrokat fákat maga körül, ha szeretne egy békés, alkotó és inspiráló környezetet maga körül, akkor mindezt itt megtalálja.

2. Vendégháznak
A szezonban, de talán még a szezonon kívül is sokak számára keresettek az ilyen tipusu ingatlanok. A rendkívüli mértékben megnövekedett belföldi turizmus által generált igények kielégítésével ez a ház jelentős bevételhez juttathatja.

Kedves potenciális Vevő! Ha bármelyik Ön lehetősége, Ne habozzon, hívjon, hiszen “Nem csak a 20 éveseké a világ”.

Kód: immofbkh

További Balatonfüredi ingatlanaink megtekintéséhez kattintson ide!

 • Város: Balatonfüred
 • Megye: Veszpém Megye
 • Irányítószám: 8230
 • Ország: Magyarország

Részletek

Frissítve február 18, 2021 - 9:23 de.

 • Ingatlan kód: immofbkh
 • Ár: 78.000.000 Ft
 • Lakóterület: 120 m²
 • Telek terület: 2339 m²
 • Szoba: 4
 • Fürdőszoba: 1
 • Építés/Felújítás Éve: 2017
 • Ingatlan Típus: Nyaraló
 • Ingatlan Státusz: Eladó

Felszereltség

Szintenkénti leírás és alaprajz (ha kaptunk)

Földszint

 • Szoba: 1
 • Fürdőszoba: 1

Tetőtér

 • Szoba: 3

Pince

Megtekintési Időpont Kérése

Az Ön Adatai

Nincs Értékelés ( 0 ennyiből 5 )