fbpx

Ingatlanok Összehasonlítása

Ikerház a 71-es út alatt Füreden

Balatonfüred, Magyarország
72.000.000 Ft

Leírás

Eladó kétszintes 3 szobás ikerház a 71-es út alatt, 9 perc sétára a strandtól

Az elmúlt években Balatonfüred népszerűsége a városba látogató turisták, az itt nyaralók, és az itt nyaralót vagy lakóházat vásárolni szándékozók körében rendkívüli mértékben megnövekedett. Különösen keresetté váltak a város part menti, partközeli és szép panorámát nyújtó részei. Ingatlan közvetítőként mindig öröm megbízást kapni ezekben a  városrészekben nyaraló vagy ház értékesítésére.

Ahogy körbe fényképezem a házat kívül majd belül, fokozatosan átalakul bennem a vélemény, a kezdeti aggodalmaim a házról feloldódnak, eltűnnek, és helyükbe egy pozitív összegzés lép: ez a ház egy jó vételi lehetőség.

Aggodalmaim elsődleges oka az volt, hogy ez egy ikerház. Ikerházrész. Az ilyen házak érthető okból a vásárlók körében kevésbé keresettek, hiszen vásárlójuk nem csak a házat veszi meg, egyúttal szomszédot is kap mellé. És ennek pedig számos hátránya lehet. Itt azonban más a helyzet. Itt egy jó szomszédot kap a házzal is és a lakóival is. A szomszéd ház ugyanis jó építészeti stílusban és kivitelezésben egy kiválóan lakható, kifogástalan állapotú házzá lett felújítva, mintegy mintául szolgálva és egyúttal értékét növelve ikertársának. Remek példa. Lakói csak a szezonban lakják.

Igen, örömöm egyértelmű, meggyőződésem, hogy ez a ház egy jó vételi lehetőség. Bizonyosan új lakói életét élményekben szebbé, gazdagabbá fogja tenni.

Megközelítés

Balatonfüred belterületén vagyok, ahogy az elvárható, végig jó minőségű, rendben tartott, aszfaltozott utcákon jöttem. Mindenfelé szépen gondozott, ápolt kertek, felújított vagy új építésű nyaralók, lakóházak. Igazi balatoni üdülőövezeti hangulat. Szép itt, akár nyaralni, akár itt élni élmény.

Környék

Autóba sem kell ülni, gyalog is kényelmesen elérhetek innét mindent, ami a nyaraláshoz vagy a tartós itt lakáshoz szükséges. Pár perc séta az Arácsi vasútállomás és vele szemben az Aldi üzlete, utazás és bevásárlás nem gond. Ha kicsit tovább sétálok elérem a méltán országos hírű Bergmann cukrászdát.

A tó felé haladva pár perces sétával elérhetem a Kisfaludy strandot, az Aura hotelt, a Maurus és Borcsa éttermeket, és a Pazar kávézót, kedvenc füredi kávézómat és aztán az ikonikus Tagore sétányt.

Röviden: távol vagyok a nyüzsgéstől de ha kell könnyen elérhetem.

Telek

301 m2, kicsi, sok munkát nem fog adni a rendben tartása. Pár fa, néhány bokor és szép gyep otthonossá és hangulatossá tudja tenni és szép környezetet adhat a nyaralásokhoz vagy az itt éléshez.

Közművek

Víz, gáz, villany, csatorna természetesen bevezetve.

Ház

Az épület kettő szintes, építéskori állapotában van még. A kettő szint külön-külön kívülről bejárható, belső lépcső nincs, ez lehet hátrányos, ha az egész házat egy lakásként akarják lakni, de lehet előnyös is, ha a két szintet önálló lakásonként akarják kialakítani. Mindkét szint nyilvánvalóan felújítandó, a felső szintet azonban jelenleg is lakják.

Miért érdemes megvásárolnia?

1. Lakóháznak
Ez a ház lakóház, annak épült, minden, amire tartós itt-lakása esetén szüksége van, itt adott. Ha fontolgatja, hogy életmódot vált, ha már elege van a nagyváros nyűgjeiből, elege van a reggeli és esti dugókból, elege van a rossz levegőből, elege van a tömegből a túlzsúfoltságból, akkor ez egy remek lehetőség a változtatásra. Itt jó a levegő, nincsenek dugók és nincs stressz.

2. Nyaralónak
Hétvégéket, hosszú hétvégéket is itt tudja tölteni, az autópályáról viszonylag gyorsan ideérhet. A nyári hónapokat pedig, ahogy szabad ideje engedi, családjával itt töltheti. A 3 hálószoba lehetővé teszi népesebb családja elhelyezését is.
Ha vágyik a Balaton közelségére, de ugyanakkor szeretne egy saját világban a part sokadalmától, nyüzsgésétől eltávolodni, akkor mindezt itt megtalálja.

3. Vendégháznak
A szezonban, de talán még a szezonon kívül is sokak számára keresettek az ilyen típusú ingatlanok. A rendkívüli mértékben megnövekedett belföldi turizmus által generált igények kielégítésével ez a ház jelentős bevételhez juttathatja.

Kedves potenciális Vevő! Ha bármelyik Ön lehetősége, Ne habozzon, hívjon!

További Balatonfüredi ingatlanaink megtekintéséhez kattintson ide!

kód: ik71gz

 • Város: Balatonfüred
 • Megye: Veszpém Megye
 • Irányítószám: 8230
 • Ország: Magyarország

Részletek

Frissítve február 6, 2021 - 6:06 du.

 • Ingatlan kód: ik71gz
 • Ár: 72.000.000 Ft
 • Lakóterület: 126 m²
 • Telek terület: 301 m²
 • Szoba: 3
 • Fürdőszoba: 2
 • Garázs: 1
 • Garázs mérete: 1
 • Ingatlan Típus: Családi ház, Társasház, Sorház
 • Ingatlan Státusz: Eladó

Felszereltség

Szintenkénti leírás és alaprajz (ha kaptunk)

Földszint

 • Lakóterület: 62
 • Szoba: 1
 • Fürdőszoba: 1
Floor Plan

Konyha, Előtér, Fürdő, Szoba, Garázs

Emelet

 • Lakóterület: 64
 • Szoba: 2
 • Fürdőszoba: 1
Floor Plan

Fürdő, Konyha, Előtér, Szoba, Szoba

Megtekintési Időpont Kérése

Az Ön Adatai

Nincs Értékelés ( 0 ennyiből 5 )