fbpx

Ingatlanok Összehasonlítása

Lakás Balatonfüreden

Balatonfüred, Ibolya u. 6, 8230 Magyarország
49.700.000 Ft

Leírás

Eladó 2 szoba + fürdőszobás felújított lakás Balatonfüreden
Garázs opcionálisan

Környék

Balatonfüred, Ibolya utca 6. B. épülete előtt állok. Gyalog sétáltam át ide az irodából, hogy kicsit jobban megismerjem a környéket. Az arácsi vasútállomástól végig rendben tartott, kifogástalan aszfaltburkolatú, szépen parkosított utcákon jöttem, ez az utca pedig a régebben ültetett fáival egy kicsit még hangulatosabb, barátságosabb benyomást tett rám. Forgalom szinte alig, nyugodtan fényképezhettem az út közepén állva.  Körülöttem lakóházak, csend, nyugalom, biztonság, a 71.-es út zaja már nem hallatszik ide. A környékben mindenfelé új építésű vagy felújított lakóházak sorakoznak. Ilyen ez is. 1974-ben épült outinord alagútzsalú és tégla szerkezetű építési technológiával, 2018-ban pedig bizonyos falain külső hőszigetelő burkolatot majd festést kapott. Látszik rajta: az itt lakók számára fontos az épület jó állaga és esztétikus megjelenése. Szépen illeszkedik a környezetbe.

Lakás

A lakás az épület 3. emeletén van. Az amúgy is kis forgalmú, csendes utcában itt aztán végképp semmi zaj, tiszta a levegő, por sem nagyon száll már ebben a magasságban. A lakás elosztása megfelel a klasszikus 2 szobás lakásoknak: külön kis konyha étkezővel, 2 szoba/hálószoba és fürdőszoba. Önálló kis helységben alakították ki a WC-t. A közlekedőkben beépített szekrények, jó sok tárolóhellyel. A szobák tágasak, bebútorozva sem keltik a zsúfoltság érzését. Az egyik keleti, a másik nyugati tájolású, így a lakás mindig napsütötte. Az erkélyről az arácsi domboldal panorámájában gyönyörködhetek.
Jó beosztású lakás, fiatal pár vagy esetleg gyerekes család számára is kényelmes életteret ad.

Miért érdemes megvásárolnia?

1. Lakásnak

Ez a lakás kiválóan alkalmas fiatal pár vagy kisgyerekes család számára. Autóba sem kell ülnie, mindent amire a hétköznapokban szüksége van gyalog is elér. A bevásárlást az Aldiban elintézheti, 9 perc gyalog, ha utaznia kell az arácsi vasútállomás vagy vele szemben a buszmegálló ugyanannyi. Ha óvodába kell vinnie a gyereket a gyönyörű környezetben található Kiserdei óvoda 15 perc, ha iskolás korú gyereke van a Radnóti Miklós általános iskola 6 perc, ha nagyobb a gyerek akkor a méltán országos hírű Lóczy Lajos gimnáziumba 11 perc séta az út. És persze a Balaton és a strandok sincsenek messze.

2. Nyaralónak

Hétvégeken és a szezonban nyaralónak is használhatja vagy a szezonban a családja itt élhet és hétvégeken együtt tud velük lenni itt a Balatonon.

2. Nyaralónak kiadásra

A Balaton, Balatonfüred rendkívül népszerűvé vált a turisták, nyaralók számára. A szezonban itt Füreden nincs szabad nyaraló, panzió, szoba. Mindent lefoglalnak. Ez a lakás jó elhelyezkedése miatt akár ilyen célra is alkalmas lehet, plusz jövedelmet termelhet Önnek.

Kedves potenciális Vevő! Ha bármelyik Ön lehetősége, Ne habozzon, hívjon!

Figyelem: A lakáshoz tartozik garázs is, mely opcionálisan megvásárolható! A lakás vételára a garázs árát nem tartalmazza!

 

Balatonfüred város Veszprém megyében, a Balatonfüredi járás székhelye. A település eredetileg Szent István király korától 1946-ig Zala vármegyéhez tartozott.[3] „A Balaton északi partjának fővárosa”, a Balaton-part legrégebbi üdülőhelye. Kereskedelmi szálláshelyeken eltöltött vendégéjszakák tekintetében Magyarország hatodik legnépszerűbb települése. Ismertségét a Balaton közelsége mellett elsősorban szénsavas forrásainak és mediterrán jellegű klímájának köszönheti. Jelentős vitorláskikötő.

Területe három részből tevődik össze: a vasútvonal két oldalán húzódó őstelepülés, a gyógyforrások körül kialakult régi gyógyhely, valamint ennek két oldalához csatlakozóan a legújabb Füred üdülő/idegenforgalmi életét befogadó központok, szállók, kemping, üdülőtelep stb. térsége. Az egykori Balatonarács községet 1954-ben csatolták hozzá.

Forrás: Wikipédia

További Balatonfüredi ingatlanaink megtekintéséhez kattintson ide!

 • Utca: Ibolya u. 6
 • Város: Balatonfüred
 • Megye: Veszpém Megye
 • Irányítószám: 8230
 • Ország: Magyarország

Részletek

Frissítve november 2, 2021 - 2:25 du.

 • Ingatlan kód: andant
 • Ár: 49.700.000 Ft
 • Lakóterület: 55 m²
 • Szoba: 2
 • Fürdőszoba: 1
 • Építés/Felújítás Éve: 1974
 • Ingatlan Típus: Lakás
 • Ingatlan Státusz: Eladó

Videó

Megtekintési Időpont Kérése

Az Ön Adatai

Nincs Értékelés ( 0 ennyiből 5 )