fbpx

Ingatlanok Összehasonlítása

Lakópark építéséhez telek Füreden

Balatonfüred, Magyarország
299.000.000 Ft

Leírás

Eladó Balatonfüred kertvárosi részén lakópark építéséhez telek 

 

Megközelítés

A telket két útról is meg tudom közelíteni. Az egyik aszfaltozása már elkészült, így a majd itt épülő lakások bizonyosan télen is biztonságosan megközelíthetők lesznek.

Környék

Balatonfüred kertvárosi részében, a lankásan emelkedő Balatonarács domboldalában vagyok. Remek ez a környék, a város – a nyaralók és turisták által kedvelt és ezért – nyáron zsúfolt negyedétől már elég távol vagyok. Körülöttem lakóházak, csend, nyugalom, biztonság, a 71.-es út zaja már nem hallatszik ide. Ugyanakkor kerékpárral, de akár még gyalog sem túl nagy távolság elérni a Tagore sétányt, a strandokat, éttermeket, mindazt, amit a Balaton, Balatonfüred nyáron izgalmas forgataga az ide érkezőnek adni tud.

Telek

A telek 3003 m2, lankásan lejtős, pontosan a Balaton felé néz. Ideális az enyhén délkeleti tájolása, a majd itt épülő lakások napsütötte, jó hangulatú lakások lesznek. Ez különösen előnyös a téli szürke hónapokban az itt lakók számára, de a nyári szezonban is öröm lesz ide haza érkezni. Bár a fényképekről nem érzékelhető, a telek szélessége mindkét végén szinte pontosan azonos, ami jó tervezhetőséget és terület kihasználhatóságot ad.

Közművek

Víz villany gáz a telken belül. Az elektromos légvezeték és oszlopai földkábellel ki lesznek váltva.

Lakópark építhetősége

Építési övezet: Lk-40 Kisvárosias lakóterület, Beépítési mód: Szabadonálló, Beépítés max. értéke: 25 %, Megengedett építmény-magasság max. értéke: 7,5 m, Legkisebb zöldfelületi arány: 50 %.

Tisztelt Befektető, Beruházó! Ha Ön egy Balaton északi parti lakás beruházásban gondolkodik, ez egy remek lehetőség jó megtérülési aránnyal, párja Balatonfüreden nincs. Kérem hívjon!

Balatonfüred város Veszprém megyében, a Balatonfüredi járás székhelye. A település eredetileg Szent István király korától 1946-ig Zala vármegyéhez tartozott.[3] „A Balaton északi partjának fővárosa”, a Balaton-part legrégebbi üdülőhelye. Kereskedelmi szálláshelyeken eltöltött vendégéjszakák tekintetében Magyarország hatodik legnépszerűbb települése. Ismertségét a Balaton közelsége mellett elsősorban szénsavas forrásainak és mediterrán jellegű klímájának köszönheti. Jelentős vitorláskikötő.

Területe három részből tevődik össze: a vasútvonal két oldalán húzódó őstelepülés, a gyógyforrások körül kialakult régi gyógyhely, valamint ennek két oldalához csatlakozóan a legújabb Füred üdülő/idegenforgalmi életét befogadó központok, szállók, kemping, üdülőtelep stb. térsége. Az egykori Balatonarács községet 1954-ben csatolták hozzá.

Forrás: Wikipédia

További Balatonfüredi ingatlanaink megtekintéséhez kattintson ide!

  • Város: Balatonfüred
  • Megye: Veszpém Megye
  • Irányítószám: 8230
  • Ország: Magyarország

Részletek

Frissítve október 8, 2021 - 2:57 du.

  • Ingatlan kód: furcstel
  • Ár: 299.000.000 Ft
  • Telek terület: 3003 m²
  • Ingatlan Típus: Telek - Építési
  • Ingatlan Státusz: Eladó

Megtekintési Időpont Kérése

Az Ön Adatai

Nincs Értékelés ( 0 ennyiből 5 )