fbpx

Ingatlanok Összehasonlítása

Lakópark építéséhez telek Füreden

Balatonfüred, Magyarország
330.330.000 Ft

Leírás

Eladó Balatonfüred kertvárosi részén 24 lakásos lakópark építéséhez telek 

 

Megközelítés

A telket két útról is meg tudom közelíteni. Az egyik aszfaltozása már elkészült, így a majd itt épülő lakások bizonyosan télen is biztonságosan megközelíthetők lesznek.

Környék

Balatonfüred kertvárosi részében, a lankásan emelkedő Balatonarács domboldalában vagyok. Remek ez a környék, a város – a nyaralók és turisták által kedvelt és ezért – nyáron zsúfolt negyedétől már elég távol vagyok. Körülöttem lakóházak, csend, nyugalom, biztonság, a 71.-es út zaja már nem hallatszik ide. Ugyanakkor kerékpárral, de akár még gyalog sem túl nagy távolság elérni a Tagore sétányt, a strandokat, éttermeket, mindazt, amit a Balaton, Balatonfüred nyáron izgalmas forgataga az ide érkezőnek adni tud.

Telek

A telek 3003 m2, lankásan lejtős, pontosan a Balaton felé néz. Ideális az enyhén délkeleti tájolása, a majd itt épülő lakások napsütötte, jó hangulatú lakások lesznek. Ez különösen előnyös a téli szürke hónapokban az itt lakók számára, de a nyári szezonban is öröm lesz ide haza érkezni. Bár a fényképekről nem érzékelhető, a telek szélessége mindkét végén szinte pontosan azonos, ami jó tervezhetőséget és terület kihasználhatóságot ad.

Közművek

Víz villany gáz a telken belül. Az elektromos légvezeték és oszlopai földkábellel ki lesznek váltva.

Lakópark építhetősége

Az övezeti kisvárosi beépítést tesz lehetővé. Az itt majd épülő lakóházak megengedett homlokzati magassága 7,5 m, tetőszerkezete sátortető.

A beépíthetőség 25%, 50% zöldterület arány megtartása mellett. Ez 750 m2 bruttó beépítettséget enged meg,  hasznos 600 m2 alapterülettel. Így a földszint, az első emelet, valamint a tetőtér összes hasznos lakóterülete 1.650 m2. Ezen a lakóterületen 24 db a mai igényeknek méretben és kialakításban megfelelő lakás építhető, bár lakásszám korlátozás nincs a területen. Ez a lakásszám 3 vagy 4 tömbben kényelmesen megvalósítható.

 

Irányár: 110 eFt / m2. Tekintve, hogy a telek csak egy tagban vásárolható meg, az irányára 330.330.000 Ft

Tisztelt Befektető, Beruházó! Ha Ön egy Balaton északi parti lakás beruházásban gondolkodik, ez egy remek lehetőség jó megtérülési aránnyal, párja Balatonfüreden nincs. Kérem hívjon!

Balatonfüred város Veszprém megyében, a Balatonfüredi járás székhelye. A település eredetileg Szent István király korától 1946-ig Zala vármegyéhez tartozott.[3] „A Balaton északi partjának fővárosa”, a Balaton-part legrégebbi üdülőhelye. Kereskedelmi szálláshelyeken eltöltött vendégéjszakák tekintetében Magyarország hatodik legnépszerűbb települése. Ismertségét a Balaton közelsége mellett elsősorban szénsavas forrásainak és mediterrán jellegű klímájának köszönheti. Jelentős vitorláskikötő.

Területe három részből tevődik össze: a vasútvonal két oldalán húzódó őstelepülés, a gyógyforrások körül kialakult régi gyógyhely, valamint ennek két oldalához csatlakozóan a legújabb Füred üdülő/idegenforgalmi életét befogadó központok, szállók, kemping, üdülőtelep stb. térsége. Az egykori Balatonarács községet 1954-ben csatolták hozzá.

Forrás: Wikipédia

További Balatonfüredi ingatlanaink megtekintéséhez kattintson ide!

  • Város: Balatonfüred
  • Megye: Veszpém Megye
  • Irányítószám: 8230
  • Ország: Magyarország

Részletek

Frissítve november 9, 2020 - 6:58 du.

  • Ingatlan kód: furcstel
  • Ár: 330.330.000 Ft
  • Telek terület: 3003 m²
  • Ingatlan Típus: Telek - Építési
  • Ingatlan Státusz: Eladó

Megtekintési Időpont Kérése

Az Ön Adatai

Nincs Értékelés ( 0 ennyiből 5 )