fbpx

Ingatlanok Összehasonlítása

Nyaraló 2 perc sétára a strandtól, Füreden

Balatonfüred, Kosztolányi Dezső u. 12, 8230 Magyarország
19.800.000 Ft

Leírás

2 perc sétára a Kisfaludy strandtól eladó Üdülő Apartman Balatonfüreden

A 70-es, 80-as években gyakran volt lehetőségem a Balatonon nyaralni. Szerencsés voltam, sokszor kaptam beutalót a vállalati vagy néha a szakszervezeti üdülőkbe. Akkoriban fiatal férj és apaként szép heteket töltöttem ezekben üdülőkben, olyan emlékekkel gazdagodva tértem haza, amelyek örökre beivódtak a tudatomba. Talán ezek a nyaralások alapozták és szilárdították meg bennem a Balaton szeretetét.

Bár korábban itt nem jártam, mégis, ahogy itt állok a helybéliek által akkoriban “Ikarusz üdülőként” ismert  vállalati  üdülőnek tervezett, megépített és működtetett üdülő parkjában, újra érzem, szinte újra élem azokat a napokat, amit a balatoni üdülőkben töltöttem. Szép idők szép emlékei.

Ma már persze minden más. De a hely, a hangulat, a nyugalom, a biztonság bizonyossága itt még most is, évtizedek eltelte után is érezhető.

Elhelyezkedés

Balatonfüred, Kosztolányi Dezső utca, Kisfaludy társasüdülő.

Kint vagyok a város szélén. A 2×2 sávos 71-es útról Almádi és Füred felől is könnyen idejuthatok. Az üdülő egy 7 hektáros területen helyezkedik el osztozva a Kosztolányi Apartmanházzal. A tó felé haladva pár perces sétával elérhetem a Kisfaludy strandot, az Aura hotelt, a Maurus és Borcsa éttermeket, és a Pazar kávézót, kedvenc füredi kávézómat.  A másik irányban még gyalog is kényelmesen elérhetem az Arácsi vasútállomást és vele szemben az Aldi üzletét. Ha kicsit tovább sétálok elérem a méltán országos hírű Bergmann cukrászdát.  Röviden: távol vagyok a nyüzsgéstől de ha kell könnyen elérhetem.

Üdülőpark

A 30-40 éves fákkal borított parkban 4 épületben helyezkednek el az apartmanok. Az itteni vendégek kényelmét és szórakozását egy gyermekjátszótér, pingpongasztal, grillező hely és füves futballpálya is szolgálja. A szezonban 24 órás portaszolgálat működik.

Apartman: Kosztolányi Dezső utca u. 12, I. emelet 106-os ajtó

Az apartman belső elrendezése: belépve egy kis teakonyhában állok, ahol minden eszköz ami a nyaraláshoz szükséges – főzőlap, hűtőszekrény, tárolószekrény, stb. – rendelkezésre áll. Innét nyílik a kicsi, de jól elrendezett fürdőszoba. A nappali helyiség tágas és napos – keleti tájolású – 4 fő részére az alvás biztosított. A nappaliból kis terasz nyílik, ahova esős napokon kiülve pl. egy jó könyvet el lehet olvasni.

Az apartman besorolása: üdülőegység

Parkolás

Az épülethez tartozik a közelében egy  parkoló, itt térítésmentesen parkolhatnak az apartmant használók.

Milyen lehetőség?

Ez az üdülőpark a 70-es 80-as években élte a fénykorát. Nyilván ma vannak nála szebbek, jobbak, korszerűbbek. Mégis, ha figyelembe vesszük, hogy ma Balatonfüreden a partközeli új építésű ingatlanok m2 ára eléri az 1.2-1.6 millió Ft-ot, ha Ön ezt az összeget nem akarja megfizetni sokkal reálisabb.

Azokban a hetekben, amikor nem használja – főszezonban – 15.000 Ft/éj áron kiadhatja.

Alkalmas céges/vállalati üdülőnek is, akár mindkét apartman együttes megvásárlásával.

Ha fontolgatja egy balatonfüredi nyaraló megvásárlását hívjon!

Kód: kisf106

Figyelem: Tekintve, hogy fűtés nincs, az apartmanok csak a szezonban használhatók. Az időjárástól függően október eleje-közepétől április eleje-közepéig víztelenítik az épületeket, így az apartmanok ebben az időszakban ott lakásra nem alkalmasak.

További Balatonfüredi ingatlanaink megtekintéséhez kattintson ide!

 • Utca: Kosztolányi Dezső utca u. 12
 • Város: Balatonfüred
 • Megye: Veszpém Megye
 • Irányítószám: 8230
 • Ország: Magyarország

Részletek

Frissítve december 9, 2020 - 3:55 du.

 • Ingatlan kód: kisf106
 • Ár: 19.800.000 Ft
 • Lakóterület: 29 m²
 • Szoba: 1
 • Fürdőszoba: 1
 • Ingatlan Típus: Apartman
 • Ingatlan Státusz: Eladó

Megtekintési Időpont Kérése

Az Ön Adatai

Nincs Értékelés ( 0 ennyiből 5 )