fbpx

Ingatlanok Összehasonlítása

Szép ház jó helyen, Almádiban

Balatonalmádi, Martinovics u. 65, 8220 Magyarország
109.900.000 Ft

Leírás

Eladó 4 hálószoba + Nappali + 2 fürdőszobás szép ház
pár percre a városközponttól, Almádiban

Almádi egyik kedvenc balatoni városom. Laktam itt, éltem itt egy évet, legszebb éveim között tartom számon. Mindig öröm Almádiba visszajönnöm, és ahogy egy korábbi alkalommal írtam is: “Budapestről visszafelé jövet este, ha csak tehetem, a 71-es úton, a parton jövök. Az egész napi rohanás, fáradság és az éjszakai vezetés kárpótlásaként tárulnak elém Fűzfőt elhagyva az Öreg-hegynek a tóra leereszkedő lejtőjén, mint apró szentjánosbogarak,  Almádi fényei. Mutatják az utat és jelzik, megérkeztem. A Balatonon vagyok. Eltéveszthetetlen látvány, eltéveszthetetlen élmény. Almádi, kedvellek!” Most ismét itt vagyok Almádi, hálás vagyok, hogy itt lehetek.

Megközelítés

A városba beérkezve a Vasútállomásnál lekanyarodom a 71-es útról és itt is vagyok Almádi központjában. Elhaladok a Pannónia Kulturális Központ, a Posta, Patika, majd a Balatonalmádi Egészségház és Orvosi Rendelők, a Coop üzlete előtt, majd a Városi Piac után bekanyarodok a Martinovics utcába. Jobb kézről még látom a Pufi pékséget, előtte az utcán türelmesen várakozó vásárlókat és pár kereszteződés után meg is érkezem. Martinovics utca 65. Igen, ide egyszerűen és gyorsan meg lehet érkezni, akár tartósan itt él akár nyaralónak használja a házat tulajdonosa nem gond a közlekedés.

Környék

Békés ez a környék, és bár csak egy “ugrásnyira” vagyok a város központjától, a csúcsszezonban sem kell attól tartani, hogy turista áradat jön itt majd szembe. Még gyalog is karnyújtásnyira van nemcsak a part, hanem a túrázók számára kedves közeli erdő, a hegyek és bár csak egy utcával vagyok arrébb az Almádit Veszprémmel közvetlenül összekötő forgalmas főúttól, annak a zajából semmit sem hallok. Az  iskolák – Vörösberényi Általános IskolaGyörgyi Dénes Általános Iskola, Magyar-Angol Tannyelvű Gimnázium és Kollégium, – felsőbb osztályaiba járó gyerekek itt egyedül is mehetnek az iskolába, itt nincsenek nagy távolságok és a Balaton parti településeken ismeretlen a nagyvárosok forgalma és szmogja.
Igen, meg kell állapítanom, hogy Balatonalmádinak ez egy jól élhető városrésze.

Közművek

Villany, víz, csatorna, gáz bevezetve. Minden közmű adott a komfortos, kényelmes és gazdaságos életvitelhez.

Telek

A telek átlagos, nem is nagy nem is kicsi. Ennek ellenére a túlzsúfoltság érzése nélkül fér el rajta az épület, a két autó számára épített fedett beálló, a terasz, az elő- oldal- és hátsókert. Elegáns és stílusos kerítés zárja az utca irányából. A fák, a bokrok és a gyep rendben tartása bizony ad munkát, de cserébe egy nagyon hangulatos, nagyon élhető természetes szabad tér alakul ki a ház körül, lehetővé téve az itt élők számára, hogy tavasztól őszig kint létezhessenek, csupán aludni menjenek be a házba.
A kényelmet és az otthonosságot a szezonban felszerelt jacuzzi, grillező, kiülők és a kis játszótér fokozza. Egy nagyobb létszámú család vagy komolyabb vendégsereg is kényelemesen el tud itt férni, élvezheti itt a balatoni nyári esték különleges szépségét, hangulatát.

Ház

A ház meglehetősen nagy, így egy 5 tagú család számára is kényelmes életteret ad. Építészeti kialakításának köszönhetően – 4 hálószoba – a család minden tagja számára biztosítja a privát szférát, de a házon belül is nagyok a közös terek ahol a család, a barátok vagy a vendégek össze tudnak jönni, egymás társaságában tudnak lenni. A ház a terasz irányába kinyitható, jelentősen megnövelve a közös terek méretét, akár egy komolyabb családi esemény megrendezését is lehetővé téve.
Remek az épület tájolása, a közös terek – és a terasz is – Délkeleti irányú, így a nap jelentős részében napsütötte. Jó hangulatú, jó érzés itt lenni.
Az épület 2008-ban lett kibővítve, átépítve, korszerűsítve.  Jelenlegi állapotában is – vagy esetleg egy festés után – akár azonnal beköltözhető.

Miért érdemes megvásárolnia?

1. Lakóháznak

Ha elvágyik a nagyvárosból, ha már nem bírja a tömeget, a közlekedési és parkolási nehézségeket, a túlzott stresszt, ha szeretne egy emberibb, egy természetközelibb életet, ha vágyik a csendre, nyugalomra, tiszta levegőre, ha vágyik a Balaton közelségére itt megtalálja. Itt lakhat, itt élhet, itt tudhat távolról is dolgozni, de ha kell az autópályán gyorsan akár még a budapesti munkahelyére is eljuthat.
Jöjjön, itt új értelmet adhat az életének!

2. Nyaralónak

Hétvégeken és a szezonban nyaralónak is használhatja vagy a szezonban a családja itt élhet és hétvégeken együtt tud velük lenni itt a Balatonon.

Kedves potenciális Vevő! Ha bármelyik Ön lehetősége, Ne habozzon, hívjon!

További Balatonalmádi ingatlanaink megtekintéséhez kattintson ide!

 

Balatonalmádi: nagy ütemben fejlődő, forgalmas üdülőváros Veszprém megyében, a Balaton északkeleti öble közelében, az Öreg-hegynek a tóra leereszkedő lejtőjén. Fejlődésében nagy szerepe van a közeli megyeszékhelynek, Veszprémnek. Székhelye a Balatonalmádi járásnak.

 • Város: Balatonalmádi
 • Megye: Veszpém Megye
 • Irányítószám: 8220
 • Ország: Magyarország

Részletek

Frissítve március 18, 2021 - 4:02 du.

 • Ingatlan kód: almpja
 • Ár: 109.900.000 Ft
 • Lakóterület: 180 m²
 • Telek terület: 784 m²
 • Szoba: 5
 • Fürdőszoba: 2
 • Építés/Felújítás Éve: 2008
 • Ingatlan Típus: Családi ház, Társasház, Sorház
 • Ingatlan Státusz: Eladó

Szintenkénti leírás és alaprajz (ha kaptunk)

Földszint

 • Lakóterület: 134
 • Szoba: 5
 • Fürdőszoba: 2
Floor Plan

Nappali-Étkező 34,52 m2; Konyha 11,15 m2; Fürdőszoba 5,06 m2; Fürdőszoba 8,67 m2; WC 1,54 m2; Szoba 20,16 m2; Szoba 16,17 m2; Szoba 11,19 m2; Közlekedő 4,64 m2; Közlekedő 3,38 m2; Közlekedő 11,53 m2; Szélfogó 5,82 m2;

Pinceszint

 • Lakóterület: 35
Floor Plan

Tároló 7,74 m2; Tároló 7,74 m2; Tároló 19,62 m2; Figyelem: A pinceszint 70%-al számít be a lakóterületbe!

Terasz

 • Lakóterület: 42

Figyelem: A terasz 50%-al számít be a lakóterületbe!

Megtekintési Időpont Kérése

Az Ön Adatai

Nincs Értékelés ( 0 ennyiből 5 )