fbpx

Szépen Felújított 3 Szobás Ház Vörösberényben

Balatonalmádi, Thököly u. 8, 8220 Magyarország
124.500.000 Ft

Leírás

Eladó szépen felújított egyszintes 3 szoba + 2 fürdőszobás ház
Almádi északi városrészében, Vörösberényben

 

Megközelítés

Balatonalmádi város belterületén vagyok és természetesen erre mindenfelé és útban ide is végig jó minőségű aszfaltozott utakon érkezem. Itt a városi élet minden kényelme adott. A postás kijár, közvilágítás van, a szemetet elszállítják, és ha leesik a hó az utat takarítják.

Környék

Thököly utca 8. Az itteniek a városnak azt a részét szívesen nevezik inkább  Vörösberénynek, hiszen ez a terület már az 1550-es évektől ismert és lakott település volt, akkoriban még Szárberény, később Vörösberény néven. Önálló község státusza 1971-ben Balatonalmádihoz csatolásával szűnt meg, azóta Almádi északi városrésze. Önállósága azonban sok vonatkozásban megmaradt. Pár méterre innét található az 1500-as években épült  református templom, kb. 200 méterre innét látom a Loyolai Szent Ignác templomot, pár perc járásra elérem a szakorvosi rendelőt, a SPAR-t, a Vörösberényi általános iskolát, a Coop-ot, közel van a Palánta bölcsőde és a Magocskák óvoda, és még sok minden ami a mindennapi élethez fontos. És ha ez nem elég, még gyalog is vagy kerékpárral gyorsan elérhető Almádi megújult bevásárló központjában az Aldi, Rossmann, Pepco, Sportközpont, stb.

Telek

769 m2 a telek, nem is kicsi, nem is nagy, elfér rajta minden, ami a tartós itt lakáshoz vagy nyaraláshoz kellhet. Minden oldalról be van kerítve, sem az utcáról, sem a szomszédból nem nagyon látni be illetve őket sem nagyon lehet látni. A telek kb. felét az épületek foglalják el, a másik felében szakszerűen gondozott virágokkal, fákkal beültetett kertet látok, mely nyári pompájában körbeölelve a házat fokozza a tér szépségét és intimitását. Rendben tartása nem jelent nagy feladatot.

Közművek

Víz, villany, gáz, csatorna bevezetve.

Épület

Az egy egységben megvalósított hosszú épület 4 funkcionális részre bontható.

Lakás: A tágas előtérből nyílik a 3 szoba – ebből az egyik saját fürdőszobás – , a második fürdőszoba és a konyha. A szobák ideális méretűek, nincs bennük szűkösség vagy tágasság érzésem, igazán otthonosak, lakájosak. Minden a pár éve elvégzett felújítás eredményeként korszerű és kifogástalan állapotban van. Ide azonnal be lehet költözni.
A lakóterület 100 m2, mindez egy szinten, ez különösen előnyös, nem kell emeletre fel és le járkálni. A 3 hálószoba és 2 fürdőszoba akár egy 4-5 tagú család kényelmes életviteléhez is elegendő teret ad, de idősebb pár számára is hasznos, amikor jönnek a gyerekek, unokák van hova elhelyezni őket.

Tároló: A konyhából is közvetlenül megközelíthető 30 m2 helyiség remek tároló az idényszerűen – pl. sílécek, sícipők, csónak, horgász felszerelés – vagy ritkán használt dolgok tárolására.

Garázs: A Balaton és környékbeli nádasok, erdők rendkívül gazdagok állatvilágban. Ez jó, ennek örülnünk kell. Sajnos azonban vannak fajok, egyedek, melyek behúzódnak a városokba is. Aki már parkolt néhány éjszakát az autójával a szabadban, az reggel az autójába beülve bizonyosan látta már a nyestek lábnyomait a szélvédőn, motorház-tetőn esetleg okoztak is kárt az autójában. Ezért errefelé a garázs “aranyat ér”, áldás ha van. Mérete 30 m2.

Műhely: Aki szeret maga barkácsolni, annak szintén kincset ér a műhely. Mérete 30 m2.

 

Miért érdemes megvásárolnia?

1. Tartós itt lakásra
Ha fontolgatja, hogy életmódot vált, ha már elege van a nagyváros nyűgjeiből, elege van a reggeli és esti dugókból, elege van a rossz levegőből, elege van a tömegből a túlzsúfoltságból, akkor ez egy remek lehetőség a változtatásra. Ide költözhet, távol a világ zajától itt nyugalomra találhat.

2. Nyaralónak
Hétvégéket, hosszú hétvégéket is itt tudja tölteni. A nyári hónapokat pedig, ahogy szabad ideje engedi, családjával itt töltheti. A 2 hálószoba lehetővé teszi népesebb családja elhelyezését is.
Ha vágyik a Balaton közelségére, de távol szeretne lenni a világ zajától, akkor itt remekül fogja érezni magát.

3. Kiadó nyaralónak, albérletnek
A szezonban, de még a szezonon kívül is sokak számára keresettek az ilyen típusú ingatlanok. A rendkívüli mértékben megnövekedett belföldi turizmus által generált igények kielégítésével ez a ház jelentős bevételhez juttathatja.

4. Befektetésnek
Mai bizonytalan világunkban, a koronavírus járvány, a háború, az energia válság és a magas infláció által keltett aggodalmak miatt sokak fejében megfogalmazódik a gondolat: “Hol lehet biztonságban a pénzem?”  A válasz lehet: pl. ingatlanban. Pl. egy balatoni ingatlanban.

Kedves potenciális Vevő!

Ide azonnal be lehet költözni!

Ne habozzon, hívjon!

 • Utca: Thököly u. 8.
 • Város: Balatonalmádi
 • Megye: Veszpém Megye
 • Irányítószám: 8220
 • Városnegyed: Vörösberény
 • Ország: Magyarország

Részletek

Frissítve december 18, 2022 - 1:59 du.

 • Ingatlan kód: immo-berber
 • Ár: 124.500.000 Ft
 • Lakóterület: 126 m²
 • Telek terület: 769 m²
 • Szoba: 3
 • Fürdőszoba: 2
 • Garázs: 1
 • Garázs mérete: 30
 • Ingatlan Típus: Ház
 • Ingatlan Státusz: Eladó

Felszereltség

Szintenkénti leírás és alaprajz (ha kaptunk)

Földszint

 • Lakóterület: 126
 • Szoba: 3
 • Fürdőszoba: 2

Megtekintési Időpont Kérése

Az Ön Adatai