fbpx

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Üdvözöljük!

Örömmel vesszük megkeresését. Kérjük lépjen velünk kapcsolatba és mi visszajelzünk amilyen gyorsan csak lehetséges.

A kapcsolat felvételt az alábbi módokon javasoljuk:

1. Amennyiben megtetszett Önnek egy konkrét ingatlan, kérjük az ott található “Megtekintési Időpont Kérése” részben jelzett adatokat töltse ki és küldje be hozzánk. Mi az Ön által kért időpontra megszervezzük az ingatlan bejárását és ezt természetesen vissza is igazoljuk Önnek. A visszaigazolás érdekében fontos, hogy a telefon és Email mezőben helyesen adja meg az adatait.
Természetesen nem kizárható, hogy az Ön által kért időpontra – objektív kizáró okok miatt – nem tudjuk megszervezni az ingatlan bejárását. Ez esetben új időpont egyeztetése érdekében keresni fogjuk.

2. Az adott ingatlannal kapcsolatos kérdései tisztázása céljából keresse azt a munkatársunkat, akihez az adott ingatlan tartozik. Ő az a személy, aki minden kérdésére a leghivatottabb válaszolni.

a.) Hívhatja őt telefonon. Elérhetőségét megtalálja az ingatlan adatlapja melletti jobboldali oszlop tetején. Telefonszáma – amennyiben csak az első néhány szám látszik – a számokra kattintva meg fog jelenni. Hívja őt bátran.

b.) Küldhet neki közvetlen üzenetet. Amint tud, válaszol Önnek.

3. Hívja irodánkat a lent megadott vezetékes vagy mobil telefonszámon. Ha azonnal nem tudjuk fogadni a hívását, visszahívjuk.

4. Küldjön a lent megadott címre Email üzenetet. Válaszolni fogunk.

5. Küldjön üzenetet az alábbi űrlap segítségével. Válaszolni fogunk.

 

   

  immoBalaton Ingatlan iroda
  8230 Balatonfüred, Helka utca 4.

  Mobil: +36 70 409 8702, Email: immobalatongroup@gmail.com

   

  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]